انتخاب زبان: ورود به سايت
 جستجو

Hover here, then click toolbar to edit content
Hover here, then click toolbar to edit content



به اطلاع تمامی کاربران و اعضا می رسانیم:

برای تشخیص مزاج خود اقدام به پر کردن فرم جدید نمایید که از تاریخ جمعه دوم دی ماه بر روی سایت قرار گرفته است.

1. توجه داشته باشید که گوشت سفید(ماهی) برخلاف گوشت قرمز هرچه بیشتر پخته شود بهتر و مقوی تر است.

2. در غذاهایی که گوشت سفید دارند باید نمک را همان ابتدا ریخت، چون پس از پخت دیگر نمک را به خود نمی گیرد.

3. برای خوش طمع شدن بیشتر ماهی بهتر است قبل از استفاده آن را درون سرکه طبیعی و آب  نمک و پیاز بخیسانید.

4. شستن ماهی با آب نمک را پس از پاک کردن آن فراموش نکنید، این عمل از یک سو موجب لذیذتر شدن طعم ماهی حین پختن می گردد و از سویی باعث زایل شدن بوی بد آن می گردد.

5. داخل کردن مقداری سرکه داخل آبی که می خواهید در آن گوشت ماهی را آب پز نمایید از له شدگی آن جلوگیری می کند.

6 . جهت زایل شدن بوی بد دست هایی که حین پختن و خورد کردن گوشت ماهی بوجود می آید می توانید دست ها را با آب و نمک یا سرکه بشوئید.

7. جهت خوش طعم شدن هرچه بیشتر گوشت ماهی و رفع بوی بد آن کمی پودر فلفل سیاه مخلوط کرده و قبل از پختن آنرا روی ماهی بپاشید و یا گوشت ماهی را به آن آغشته کنید.

8 . اضافه کردن برگ بو به ظرفی که در حال پختن ماهی است علاوه بر خوش طعم نمودن آن، بوی بد آن را نیز زایل مگرداند.

9. برای کمک به هضم بهتر و راهتتر گوشت و رفع سردی آن مقداری زنیان آسیاب شده با کمی نمک و فلفل درون آبلیمو بخیسانید، کمی پیاز ریز شده را نیز به آن اضافه نموده و ابتدا ماهی را مدتی در این محلول بخیسانید و بعد آن را بپزید.

10. اضافه کردن 1 یا 2 قاشق زنجبیل و 1 حبه سیر رنده شده، به ظرف محتوی ماهی در حین پخت تأثیر زیادی در لذیذ کردن هرچه بیشتر آن دارد.

11. جهت بهتر شدن طعم کباب های کوبیده ماهی بهتر است مقداری دنبه گوسفند و یا گوشت گوسفند دارای دنبه را به گوشت چرخ شده ماهی و سایر مواد آن اضافه کنید.

12. 30 گرم، معادل چند تکه کوچک زنجبیل تازه رنده شده را در مقداری آبلیموترش بمدت چندین ساعت بگذارید و صبر کنید. این محلول قویتر از هر قرص هضم کننده ای می باشد و چنانچه ماهی را قبل از پختن همراه با کمی نمک درون آن بخیسانید و بعد بپزید، طعم آن را دوچندان کرده و به علت خاصیت سردی زدایی آن، اثری نیکو در هضم غذا و رفع نفخ و رطوبت معده دارد.

1. توجه داشته باشید که گوشت سفید(ماهی) برخلاف گوشت قرمز هرچه بیشتر پخته شود بهتر و مقوی تر است.

2. در غذاهایی که گوشت سفید دارند باید نمک را همان ابتدا ریخت، چون پس از پخت دیگر نمک را به خود نمی گیرد.

3. برای خوش طمع شدن بیشتر ماهی بهتر است قبل از استفاده آن را درون سرکه طبیعی و آب  نمک و پیاز بخیسانید.

4. شستن ماهی با آب نمک را پس از پاک کردن آن فراموش نکنید، این عمل از یک سو موجب لذیذتر شدن طعم ماهی حین پختن می گردد و از سویی باعث زایل شدن بوی بد آن می گردد.

5. داخل کردن مقداری سرکه داخل آبی که می خواهید در آن گوشت ماهی را آب پز نمایید از له شدگی آن جلوگیری می کند.

6 . جهت زایل شدن بوی بد دست هایی که حین پختن و خورد کردن گوشت ماهی بوجود می آید می توانید دست ها را با آب و نمک یا سرکه بشوئید.

7. جهت خوش طعم شدن هرچه بیشتر گوشت ماهی و رفع بوی بد آن کمی پودر فلفل سیاه مخلوط کرده و قبل از پختن آنرا روی ماهی بپاشید و یا گوشت ماهی را به آن آغشته کنید.

8 . اضافه کردن برگ بو به ظرفی که در حال پختن ماهی است علاوه بر خوش طعم نمودن آن، بوی بد آن را نیز زایل مگرداند.

9. برای کمک به هضم بهتر و راهتتر گوشت و رفع سردی آن مقداری زنیان آسیاب شده با کمی نمک و فلفل درون آبلیمو بخیسانید، کمی پیاز ریز شده را نیز به آن اضافه نموده و ابتدا ماهی را مدتی در این محلول بخیسانید و بعد آن را بپزید.

10. اضافه کردن 1 یا 2 قاشق زنجبیل و 1 حبه سیر رنده شده، به ظرف محتوی ماهی در حین پخت تأثیر زیادی در لذیذ کردن هرچه بیشتر آن دارد.

11. جهت بهتر شدن طعم کباب های کوبیده ماهی بهتر است مقداری دنبه گوسفند و یا گوشت گوسفند دارای دنبه را به گوشت چرخ شده ماهی و سایر مواد آن اضافه کنید.

12. 30 گرم، معادل چند تکه کوچک زنجبیل تازه رنده شده را در مقداری آبلیموترش بمدت چندین ساعت بگذارید و صبر کنید. این محلول قویتر از هر قرص هضم کننده ای می باشد و چنانچه ماهی را قبل از پختن همراه با کمی نمک درون آن بخیسانید و بعد بپزید، طعم آن را دوچندان کرده و به علت خاصیت سردی زدایی آن، اثری نیکو در هضم غذا و رفع نفخ و رطوبت معده دارد.

طراحی پورتال و بهینه سازی (SEO) : شرکت راهبر